هتل زیر آبی در دبی


از همه چیز از همه جا

گلچینی ازموضوعات وتصاویر گوناگون ازهمه چیز و همه جای جهان

       

             

    

  

                        هتل زیر آبی در دبی



                   

همزمان با كاهش تدريجي ذخاير نفت، دبي با اجراي پروژه هاي عمراني جذاب، از جمله يك هتل زيرآبي، قصد جذب دلارهاي توريست ها را دارد.

 

   

اين روزها دبي تنها با يك يا دو پديده عجيب و جالب توجه در عرصه جهاني مطرح نيست. امارات توجه همگان را در معماري، طراحي و بخش املاك به خود جلب كرده است و دبي، يكي از هفت بخش امارات متحده عربي در رونق بخش ساخت و ساز آن نقش مهمي را ايفا مي كند.

  

 
تا آغاز دهه آينده، دبي نسبتا كوچك كه از جزيره پرنس ادوارد كانادا هم كوچك تر و تعداد شهروندان آن تنها 4/1ميليون نفر است، مهد پروژه هاي متعدد معماري است كه هر يك در نوع خود بي نظير و اعجاب انگيز است.

 

 
از جمله آنها مي توان به بلندترين آسمانخراش كره زمين، اولين هتل لوكس زيرآبي دنيا و بزرگ ترين مجموعه جزاير مسكوني ساخته دست بشر كه اگر از بالا به آن نگاه كنيد، نقشه جهان را مي بينيد، اشاره كرد.

 

 

اين پروژه كه به شكل يك اختاپوس بزرگ در ساحل طراحي شده است، يك اقامتگاه توريستي مجلل با تاسيسات خاكي و آبي است كه در بخشي از آن اتاق هايي است كه زير دريا بوده و با جداره شيشه اي امكان ديدن درون آب را براي توريست ها مهيا مي كند.

 

  
 اين اقامتگاه توريستي موسوم به
هیدروپولیس   ،  چهارهتل مرتبط به هم و قايق هاي تفريحي را شامل مي شود.


این هتل در ۲۵ سپتامبر2007 بازگشایی شد و در پالم جمیراه یا نخل جمیراه قرار دارد.


این ، یکی از بزرگترین پروژه های ساختمانی معاصر جهان است که بیش از 260 هکتار را در بر می گیرد؛ اندازه ای معادل هایدپارک لندن.


 

"خواکیم هاوزر" طراح و مجری ساخت این هتل می گوید: "این یک پروژه نیست بلکه یک اشتیاق است." 
این هتل که در 20 متری زیرآب خلیج فارس در ساحل جمیره در دبی ساخته می شود و قرار است با صرف هزینه ای برابر با 300 میلیون پوند  شاید بسیار باشکوه تر از مجموعه رویایی زیرآب ژول ورن باشد. 

 



در حقیقت مناطق نادری در جهان هستند که ظرفیت ساخت چنین مجموعه عظیمی را دارند، خبره ترین معماران از سراسر جهان گردهم آمده اند ، بهترین طرح ها با استفاده از افرادی مجرب اجرا می شود و مصالح ساختمانی فوق العاده ای در آن به کار گرفته شده است.

هاوزر می گوید: ما می خواهیم این کار عظیم و منحصر به فرد در خاور میانه و در دبی به بهترین شکل انجام شود به واقع این هتل فقط می تواند در دبی ساخته شود. در ساخت این هتل خلاقیت زیادی به کار رفته و این سبب می شود یک کار کاملا ویژه باشد.

 



زمینی که هیدروپولیس در آن ساخته می شود متعلق به شیخ محمد بن راشد آل مکتوم امیر دبی است که آخرین دارایی وی در این ساحل به شمار می رود. وی با حمایت خود چندین شرکت بزرگ را در این کار سهیم نموده و حدود 150 پیمانکار در ساخت آن شرکت کرده اند. در واقع وی با این کار خود درصدد است داستان های تخیلی را به واقعیت مبدل کند.



"هاوزر" وجه تمایز این هتل را در این می داند که قرنها آرزوی بشر زندگی زیر آب بوده اما هیج کس نتوانسته به این آرزو جامه عمل بپوشاند. ژول ورن، ژان گاستو و چندین آرشیتکت ژاپنی این آرزو را در سر پرورانده ، اما هیچ یک موفق به انجام آن نشدند.


ایده اولیه هیدروپولیس از علاقه وافر هاوزر به آب و دریا نشات گرفته و این علاقه بسیار عمیق تر از ساخت یک هتل زیر آب و کنجکاوی در این زمینه است. او خود می گوید: وقتی به تعمق در چیزی مشغول می شوید هرچه پیشتر می روید از غرق شدن در آن ناگزیر می شوید و می خواهید که به مسایل مربوط به آن پی ببرید،علاوه بر این به یاد داشته باشید 80 درصد وجود انسان و کره زمین را آب تشکیل می دهد و بدون آب زندگی معنی ندارد.
هیدروپولیس ارگانسیم انسان را در طرح معماری بازتولید می کند. شباهت مستقیمی میان فیزیولوژی انسان و این معماری وجود دارد.


برای ورود به این فضای سوررئال، بازدیدکنندگان از قطاری بی صدا استفاده می کنند که به صورت تمام اتوماتیک مسافران را به هیدروپولیس می رساند. یک سیستم لحظه ای نیز برای تامین نیازهای مهمانان فعالیت خواهد کرد. در طبقات بالای تالار اصلی کلینیک جراحی زیبایی، لابراتوار تحقیقات دریایی بیولوژیک و سالن های کنفرانس تعبیه شده است. در طبقات پایین نیز فروشگاه های متعدد و هتل و فضای پارک وجود دارد. همچنین در این تالار سینمایی با استفاده از فناوری پیشرفته ساخته شده که به تحول زندگی در اقیانوس و تاریخ معماری زیر آب می پردازد.



طرح هاوزر مبتنی بر مشارکت عناصر مختلف مرتبط با آب است، لوازم جراحی زیبایی همه از محصولات اقیانوس هستند، سینما به نمایش فیلمهایی از زندگی زیر آب و آنچه مربوط به آب است می پردازد و کودکان به جهان به عنوان آموزگاری سرگرم کننده نگاه می کنند.

 


در واقع او به دنبال این بوده که با این طرح به کسانی که تنی به آب نمی زنند و از دنیای زیر آب آگاهی چندانی ندارند فرصت دهد آرامش و سکوت و الهام بخشی دریا و زیر آب را تجربه کنند.
بنا بر اظهارات هاوزر قرار است مجموعه ای از هتلهای زیر آب ساخته شود و 9 کشور نیز برای این کار ابراز علاقه کرده اند.

 

درپایان این مطلب تصاویری را تقدیم شما عزیزان می کنم که از گذشته وحال دبی حکایت دارد:

دبی در سال ١٩٣٠ با جمعیتی در حدود بیست هزار نفر که حدود یک چهارم آن را خارجیان که غالبا ایرانی و مابقی از کویت، بحرین و هند بودند شکل گرفت...

 

 


 

 

 


 

  اکنون :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

ازاین لینک  :  free-sms.fars-graphic.com/  

sms رایگان ارسال  کنید.  فقط به ایرانسل

  


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

نوشته شده در چهار شنبه 30 فروردين 1391برچسب:,ساعت 1:27 توسط حامد سایری|


قالب جدید وبلاگ پيچك دات نت